Vi väntar valpar av rasen Fransk BulldoggVi väntar valpar vecka 19 efter Ruutituutin Bohemian Rhapsody “Bubblan” med SE UCH NO UCH Regaso’s Despasito “Loke”. Vi förväntar oss friska, mentalt sunda och glada valpar. Parningen uppfyller kraven för valphänvisning hos Fransk Bulldogg klubb. Bubblan är ryggröntgad, mentaltestad och har även genomfört SKKs nya belastningstest utan anmärkning, hon är även utställd med finsk och svenskt cert. Hör av er så berättar vi mer.

Stamtavla för kombinationen finns här2 kommentarer till “Vi väntar valpar av rasen Fransk Bulldogg

  1. Hej, jag heter Lotta, jag och min sambo bor i Dalarna. Jag och min familj söker efter en mörktigrerad tik med bra stamtavla för utställning. Vi är båda 55 år med utflugna barn och uppvuxna med hundar, hästar.. Vi bor nära fina naturområden. Vi är superladdade inför att skaffa en fralla! Den kommer att få det riktigt bra hos oss. Jag har kontakt med Gabriella Lundkvist som har förmedlat genom Joanna. Hon berättade att ni har fått en kull med valpar och nu hoppas vi på att ni har det vi söker… Mvh Lotta pettersson 070-3129217

  2. Hej!
    Vi är en på tre familj ifrån Karlskrona, i Blekinge, som har bestämt oss för att skaffa hund. Vi är en aktiv familj som älskar att motionerar samt är ute mycket på sjön med våran båt på somrarna. Våra jobbscheman är väldigt bra i förhållande till varandra, då en av oss jobbar natt, en dagtid och en annan oregelbundna tider, så en av oss är alltid hemma. Vi har aldrig haft hund själva, men en av sönerna i familjen har tidigare haft en Boston Terrier som vi har passat väldigt mycket. Vi har fastnat för rasen fransk bulldog just för att den är väldigt aktiv och sällskaplig, vilket är något vi uppskattar.

    Vi har läst mycket om rasen och har förstått att de kan ha svårt med andningen, framförallt på somrarna när det kan vara varmt, hur upplever du att föräldrarnas andningen är?

    Med vänlig hälsning, Olivia

Kommentering stängd.